fbpx

RUSTIQUE

Levendige noesten, natuurlijke charme. Voor een stoer interieur. Een vloer die de noesten en nerven van het hout tot in de kleinste details levensecht weergeeft.

Amber
Elegante planken | Stoere vloer in zachte kleur
Amber
Visgraat | Stoere vloer in zachte kleur
Natural
Elegante planken | Authentiek en tijdloos
Natural
Visgraat | Authentiek en tijdloos

Varianten

Net als een echte houten vloer is ook The Art of Living Luxury Vinyl Flooring verkrijgbaar in verschillende collecties, die dankzij de matte finish en natuurgetrouwe patronen nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Elke collectie heeft twee legvarianten: elegante planken en visgraat.

De elegante plankenvloer kun je overal toepassen: om wat warmte aan je industriële woning toe te voegen of om je landelijke woning helemaal af te maken. De collectie bestaat uit verschillende kleuren. Van stoer zwart, tot zacht bruin en fris naturel. En net als met echt hout, is het mogelijk om deze kleuren te mixen.

Met visgraat creëer je een elegante look die zowel in een klassieke als moderne woning past. De pvc visgraatplanken worden vakkundig op een geëgaliseerde vloer verlijmd, net als hout. De collectie bestaat uit verschillende kleuren. Van elegant zwart, tot warm bruin en luchtig licht. En net als met echt hout, is het mogelijk om deze kleuren te mixen.

The Art of Luxury Vinyl Flooring is deep embossed. Bij deep embossing is een voelbare structuur aan de toplaag toegevoegd. Hierdoor voel je de houtstructuur in de pvc plank!

De elegante planken hebben de volgende specificaties:

Lengte: 121,92 cm
Breedte: 22,86 cm
Dikte toplaag: 0,55 mm
Dikte plank: 2,5 mm

De visgraatvloeren hebben de volgende specificaties:

Lengte: 76,50 cm
Breedte: 15,30 cm
Dikte toplaag: 0,55 mm
Dikte plank: 2,5 mm